Syndróm vyhorenia a možnosti jeho prevencie u pracovníkov v pomáhajúcich profesiách - Schlesinger, Erich, 1995-
Hlavným predkladaného článku je definovať, analyzovať a systemizovať poznatky z oblasti syndrómu vyhorenia, pričom príspevok zahŕňa preventívny program, ktorý môže profesionálom napomôcť v boji s týmto stále rozširujúcim sa javom v spoločnosti.