Zmeny DPH od roku 2026 - Betáková, Jaroslava
Odpočítanie DPH pri osobných motorových vozidlách. Registrácia skupiny z úradnej moci. Zmeny v sadzbách DPH. Zmeny v súvislosti so zavedením elektronickej fakturácie a povinným digitálnym oznamovaním údajom Finančnej správe SR.