Consumer Ethnocentrism in Generation Z: Alternative Insights Through the Lens of CEESCALE - Čvirik, Marián, 1992-
Zameranie sa na problematiku spotrebiteľského etnocentrizmu a prínos nového pohľadu na možné merania, ako aj možnosti intervencie. Cieľ článku je trojaký: (1) poukázať na možnosti alternatívneho merania spotrebiteľského etnocentrizmu v rámci generácie Z, (2) zdôrazniť možné adaptácie a modifikácie nástroja a (3) vysvetliť vplyv kľúčových demografických faktorov na mieru spotrebiteľského etnocentrizmu, čo sa týka generácie Z.