Bankovnictví bez omezení: šet trendů, které v roce 2026 změní finanční sektor
Bankovníctvo bolo po desaťročia zviazané technologickými a mnohými ďalšími hranicami, ktoré určovali, čo je v tomto odvetví vôbec možné. Tieto obmedzenia sa teraz začínajú rozplývať. Generatívna umelá inteligencia, agentné systémy, digitálne aktíva a nové obchodné modely spoločne vytvárajú prostredie, ktoré Accenture vo svojej správe Top Banking Trends 2026 označuje ako éru "neobmedzeného bankovníctva". Čo táto nová etapa prinesie?