Nemecký reťazec oslavuje nevídané úspechy - Dvořák, Jan
Nemecký reťazec Aldi známy svojimi jednoduchými predajňami s lacnými privátnymi produktmi neuberá plyn vo svojej expanzii v USA. Do roku 2028 plánuje v Amerike otvoriť 3200 obchodov.