Transferové oceňovanie - Želonka, Michal
Transferové oceňovanie je v slovenskej praxi stále trochu „tajomná“ téma, ktorú si mnohí podnikatelia spájajú len s nadnárodnými koncernami. Skúsenosť z daňových kontrol však ukazuje, že na ceny medzi prepojenými osobami sa správca dane pozerá aj pri úplne bežných slovenských eseročkách. Dokumentácia v transferovom oceňovaní.