Najvýznamnejšie zmeny v tlačivách daňových priznaní FO za zdaňovacie obdobie roka 2025 - Brnová, Miroslava
Nové legislatívne úpravy prinášajú do daňového priznania fyzických osôb viacero zmien, ktoré ovplyvnia povinnosti aj možnosti daňovníkov. Prehľad najdôležitejších noviniek.