Benefity zamestnancov v kontexte nariadenia GDPR - Mičudová, Tatiana
Zamestnávatelia lákajú zamestnancov na rôzne benefity, pretože práve tieto benefity môžu byť rozhodujúcim dôvodom pre uchádzačov o zamestnanie prijať prácu u daného zamestnávateľa. Finančné benefity, work-life balance benefity, školenia, športové akcie, benefity týkajúce sa zdravia a iné. Právny základ spracúvania osobných údajov zamestnancov pri využívaní benefitov. Povinnosti zamestnávateľa podľa nariadenia GDPR pri nastavovaní benefitov.