Na ceny tlačí aj ekológia - Kapitán, Peter
Zelené iniciatívy rámcujú prakticky každú oblasť života a dokonca ani tá menej zdravá nie je výnimkou. Na jednej strane stojí tlak spotrebiteľov, ktorí požadujú stále nové a zdravšie alternatívy, na druhej strane stojí tlak spotrebiteľov, ktorí požadujú stále nové a zdravšie alternatívy, na druhej sa na výrobcov pozerá Európska komisia a jej nariadenia. Do tho všetkého potom treba zarátať aj ESG iniciatívy samotných spoločností, vďaka čomu dostane zákazník doslova zelený kokteil, za ktorý si však neraz treba aj slušne priplatiť.