Ako spraviť z CSR aktivít ESG koncepciu: od „robíme dobro“ k „robíme dobro strategicky“ - Roštek, Naďa
Väčšina firiem dnes už má skúsenosť s tzv. CSR - aktivitami, ktorými firmy prispievajú k budovaniu spoločenskej zodpovednosti. Robia tým niečo „navyše“ - prispievajú na charitu, podporujú lokálny šport, vysádzajú stromy či zapájajú zamestnancov do dobrovoľníckych aktivít. Sú to nesporne dobré a užitočné aktivity, a to tak pre zamestnancov ako aj komunitu a nakoniec aj pre reputáciu firmy a budovanie značky.