Právne účinky doručovania protokolu z daňovej kontroly - Jarošová, Beáta
Podľa procesného daňového predpisu, ktorým je zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. je výkon daňovej kontroly limitovaný jedným rokom. Spôsoby doručovania v daňovom konaní.