Informácia o pripravovanom návrhu rekodifikovaného zákona o evidencii tržieb - Jurčíková, Božena
Ministerstvo financií v spolupráci s finančnou správou a na základe výsledkov pracovných stretnutí s asociáciami zamestnávateľských zväzov a združení, ako aj s ďalšími asociáciami a so zástupcami komory za mimovládne neziskové organizácie Rady vlády SR pre osoby so zdravotným postihnutím a Zväzov Republikovej únie zamestnávateľov SR zamestnaneckých podnikateľov, vypracovalo návrh nového zákona o evidencii tržieb. Návrh rekodifikovaného zákona o evidencii tržieb vychádza predovšetkým z Akčného plánu boja proti daňovým únikom s cieľom dosahovať medzinárodne porovnateľné výsledky v boji proti daňovým únikom pri evidencii tržieb za predaj tovaru alebo služieb práve zavedením on-line registračných pokladníc vo vzťahu k novým trendom v evidencii tržieb.