Cítime negatívnu spotrebiteľskú náladu - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s generálnym riaditeľom Dr. Max Slovensko, Mariánom Jánošom, ktorý na čele lekární stojí od roka 2023. Sieť lekární Dr. Max je od minulého roka členom Slovenskej aliancie moderného obchodu, s ktorou rieši retailové témy. Jednou z nich sú aj krádeže, kvôli ktorým musela sprísniť bezpečnostné pravidlá. Reťazec postupne mení predstavy o tom, ako vyzerá lekáreň. Pridáva nové kategórie sortimentu a služby, ktoré v minulosti neboli bežné.