The Virtual Accounting Assistant: A Humanized and Expanded Analysis - Lángyi, Árpád, 1974-
V posledných rokoch zavedenie vzdialených a cloudových služieb umožnilo vznik novej profesionálnej triedy: virtuálneho účtovného asistenta (VAA). Zatiaľ čo účtovníctvo a finančná podpora boli dlho kľúčovými funkciami obchodných operácií, virtuálny účtovný asistent (VAA) využíva digitálne platformy, automatizáciu a modely distribuovanej pracovnej sily na poskytovanie účtovných služieb s väčšou flexibilitou, nákladovou efektívnosťou a škálovateľnosťou. Dokument skúma definíciu a úlohy virtuálneho účtovného asistenta, načrtáva hlavné faktory jeho zavedenia, analyzuje kľúčové výhody a výzvy a predstavuje záverečné úvahy o budúcom vývoji a regulačných aspektoch.