Finančné opatrenia pre firmy počas pandémie COVID-19 - Bosák, Martin, 1967-
Článok analyzuje reakciu zavedenia finančných opatrení na zmiernenie následkov pandemickej krízy COVID-19 a pomoc spoločnostiam s výdavkami, ktoré vznikli v dôsledku zavedených obmedzení. Práca sa zameriava na rok 2020, ktorý bol prvým rokom pandémie COVID-19, a využíva dostupné finančné údaje slovenských firiem.