Integration of Machine Learning Technologies in Developing Information Security Skills of Prospective Informatics Teachers in the Digital Environment - Tleumagambetova, Danara
V modernom digitálnom ekosystéme sa požiadavky na informačnú bezpečnosť stávajú čoraz komplexnejšími, čo kladie nové nároky na profesionálnu prípravu budúcich učiteľov informatiky. Cieľom štúdie je identifikovať pedagogické, metodologické a technologické možnosti integrácie strojového učenia do procesu rozvoja a zdokonaľovania zručností v oblasti informačnej bezpečnosti.