Beyond Hierarchy: Agile Approach to Public Sector Governance - Gajdosík, Rebeka, 1999-
Koncepty týkajúce sa agilných manažérskych postupov si získali čoraz väčšiu pozornosť v akademických aj odborných diskusiách, čo viedlo k rastúcemu počtu vedeckej literatúry na túto tému, ako aj k implementácii vo verejnom aj súkromnom sektore. Článok systematicky skúma a ponúka komplexný pohľad na diskusiu o agilnom manažmente vo verejnom sektore.