Prehlbovanie vnútropodnikového ekonomického režimu v podnikateľských subjektoch - Gozora, Vladimír
Aktuálne otázky v podnikateľskej praxi. Na podrobnej analýze 12 agropodnikateľských subjektov sa článok venuje problematike prehĺbenia vnútropodnikového ekonomického režimu a uplatňovaniu nástrojov vnútropodnikového ekonomického riadenia. Zameriava sa na uplatňovanie ekonomických štruktúr, vnútorné plánovanie a ekonomické nástroje vnútorného riadenia. V neposlednom rade predstavuje návrhy na prehĺbenie vnútorného ekonomického riadenia a zvýšenie materiálnej angažovanosti organizačných jednotiek pri zvyšovaní ekonomickej výkonnosti podnikateľských subjektov.