Cirkulárna ekonomika a stav investičného prostredia v SR - Vojtech, František
Zhodnotenie súčasného stavu obehového hospodárstva a stavu investičného prostredia na Slovensku v sledovanom období. Charakteristiky obehového hospodárstva a rozdiel medzi obehovým hospodárstvom a lineárnym hospodárstvom. Konkrétne aktivity, ktoré sa v súčasnosti realizujú na podporu investičného prostredia v kontexte budovania inteligentného mesta a umelej inteligencie. Analýza súčasného stavu investičného prostredia z pohľadu agentúry SARIO. Návrh riešení, ktoré by pomohli postupne odstrániť nedostatky v jednotlivých sektoroch na Slovensku a tým podporili rast životnej úrovne na Slovensku.