Vplyv vojny na Ukrajine na verejnú politiku SR - Krásna, Denisa
Článok skúma vplyv vojny na Ukrajine na verejnú politiku SR so zameraním na bezpečnostnú a obrannú politiku, energetickú bezpečnosť, ekonomické dopady a informačnú bezpečnosť. Cieľom je preskúmať prijaté opatrenia SR v reakcii na vojnu a ich dôsledky na fungovanie štátu. Závery poukazujú na potrebu dlhodobej adaptácie verejnej politiky v kontexte pretrvávajúcich geopolitických hrozieb.