The Relevance od Verbal and Non-verbal Communication - Bobáková, Hanne-Lore
Význam verbálnej (text, jazyk, tón) a neverbálnej (vizuálna zložka dizajnu, farby, grafika) komunikácie v kontexte webových stránok hotelov. Zhodnotenie, ako verbálna a neverbálna komunikácia na webových stránkach prispieva k celkovej efektívnosti online marketingu a zapojeniu hostí.