Rausch und Ekstase im Roman Drama von Arad Dabiri - Höhn, Eva, 1968-
Článok analyzuje debutový román Arada Dabiriho DRAMA (2023) v kontexte migrácie, traumy a zážitkov extázy. Hlavným zameraním je, ako extáza a intoxikácia fungujú nielen ako tematické motívy, ale aj ako naratívne prostriedky.