Entrepreneurship Education: Influence, Control and Development of Individual Competences - Krusiec, Krzysztof M.
Predstavenie inovatívnych riešení pre súčasné vzdelávanie, ktoré sa stále opiera o základy vytvorené takmer pred 200 rokmi. Tieto základy vznikli v kontexte, kde boli ľudské bytosti chápané inak ako dnes a humanizmus fungoval prevažne ako rétorika. Cieľom je zdôrazniť naliehavú potrebu transformácie vzdelávacieho systému integráciou dlhoročných skúseností s technologickými možnosťami 21. storočia.