Neuromarketing and Behavioral Research in the Promotion of Educational Products - Artiukhova, Nadiia, 1988-
Neuromarketing v kontexte propagácie vzdelávacích produktov ponúka jedinečnú príležitosť preskúmať obojsmernú interakciu medzi marketingovými stratégiami a kognitívno-emocionálnymi reakciami potenciálnych aj súčasných spotrebiteľov vzdelávacích služieb. Táto štúdia skúma dva komplementárne rozmery neuromarketingu: „externý“ neuromarketing, ktorý využíva emócie a zmyslové podnety pri propagácii vzdelávacích produktov, a „interný“ neuromarketing, ktorý zahŕňa imerzívnu účasť na vzdelávacom procese a spoločné vytváranie marketingových scenárov. Tieto duálne prístupy si vyžadujú komplexnú analýzu využívajúcu behaviorálne experimenty a technológie imerzívneho učenia.