A Study on the Impact of Ageing and Agricultural Infrastructure Construction on the Agricultural Green Total Factor Productivity - Meicui, Meng
V ére charakterizovanej starnutím pracovnej sily v poľnohospodárstve a narastajúcim environmentálnym tlakom zohráva poľnohospodárska infraštruktúra kľúčovú úlohu pri zvyšovaní zelenej produktivity. Štúdia skúma vplyv výstavby poľnohospodárskej infraštruktúry a starnutia populácie na zelenú celkovú produktivitu faktorov v poľnohospodárstve (agricultural GTFP - Green Total Factor Productivity), pričom využíva provinčné panelové údaje z Číny z rokov 2004 až 2022.