Paradoxy a traumata: Aktuální otázky současné politiky bydlení - Červenková, A.
Súčasná štátna bytová politika. Bytová výstavba a bytové vzťahy k bytom. Vyhláška MF ČR č.176/1993 Sb. a jej nedostatky. Prevádzka bytového hospodárstva, údržba bytového fondu. Privatizácia bytového fondu. Transformácia bytových družstiev. Nájomníci a ich ochrana. Financovanie bytovej výstavby.