Nezamestnanosť v Slovenskej republike - Zábojníková, M.
Miera nezamestnanosti v Slovenskej republike za roky 1990-1993. Podiel miery nezamestnanosti v jednotlivých regiónoch Slovenska. Politika zamestnanosti.