Spotřební družstva chtějí obstát v konkurenci na trhu: Nabírají druhý dech - Hejkal, J.
Spotrebné družstevníctvo v ČR. Príprava koncepcie rozvoja spotrebných družstiev. Družstevné maloobchodné siete a ich podiel na maloobchodnom obrate. Družstevné predajne. Nové aktivity v konzumnom družstevníctve.