Na jednej strane ochrana - na druhej bankrot - Romančíková, Eva
K problematike financovania životného prostredia. Stimulačný, redistribučný a alokačný efekt. Hranica únosnosti finančného zaťaženia znečisťovateľov. Štátne subvencie v prípade nedostatku finančných zdrojov.