Problematika investičních společností a fondů - Doktor, Jiří
Dve právne formy investičných spoločností: 1. spoločnosť s ručením obmedzeným a 2. akciová spoločnosť. Investičné fondy majú vždy formu akciovej spoločnosti. Problematika účtov a účtovania v investičných spoločnostiach a fondoch.