Hotelierstvo a centrálne rezervačné systémy Najďalej pokročili letecké spoločnosti, za nimi nasledujú hotelové reťazce - Ščepková, R.
Automatizácia rezervačných služieb v hoteloch a leteckých spoločnostiach. Využívanie rezervačných centrál medzi cestujúcimi, cestovnými kanceláriami, leteckými spoločnosťami a hotelmi. Zavádzanie prvého hotelového rezervačného systému INTERHOTELS TOURIST SERVICE SLOVAKIA so sídlom v Bratislave. Ponuka služieb InterRes Slovakia pre hotely a výhody spolupráce hotela s InterRes Slovakia.