K novele zákona o daních z příjmů - Kelbová, H.
Posledná novela zákona č.157/1993 Sb. k 1.6.1993 o daniach z príjmov v ČR. Zmeny v zdanení miezd a ďalších príjmov zo závislej činnosti. Zdanenie príjmov právnických osôb. Daňová úľava pri investíciách do strojného a ďalšieho vybavenia. Zmeny v zdanení úrokov a ďalších kapitálových výnosov. Zmena vo vyberaní zálohy na daň.