Vývoj a pojetí manažerského účetnictví. 1 - Schroll, R.
Poňatie a vývojové tendencie manažérskeho účtovníctva v trhových podmienkach. Účtovníctvo a riadenie. Doterajší vývoj nákladového a manažérskeho účtovníctva. Faktory pôsobiace na vývoj riadenia a ekonomiky priemyselných podnikov. Vývojové tendencie pretvárania nákladového účtovníctva na manažérske.