Rezervní fond obchodních společností Z hlediska vztahu obchodního zákoníku a účtové osnovy pro podnikatele - Dědič, J.
Pojem rezervného fondu podľa obchodného zákonníka. Tvorba rezervného fondu podľa obchodného zákonníka a účtovných osnov. Výška rezervného fondu a jeho použitie.