Účtování odložené daně a zákon o daních z příjmů - Louša, F.
Zúčtovanie rozdielu medzi daňovým základom a ziskom pred zdanením zisteným v účtovníctve z titulu rozdielu medzi odpismi hmotného a nehmotného investičného majetku podľa zákona o dani z príjmov a odpismi uvedeného majetku podľa odpisového plánu účtovnej jednotky formou odloženej dane. Výpočet odloženej dane.