Zbožová struktura zahraničního obchodu ČR 1991-1992 - Straka, M.
Tovarová štruktúra zahraničného obchodu. Štruktúra celkového vývozu ČR v rokoch 1991-1992. Prehľad komodít. Celková rekapitulácia dovozu a vývozu v roku 1992.