CZECH MADE a značka kvality
Verejná súťaž o stvárnenie značky, ktorou budú označované kvalitné české výrobky. Hodnotenie a testovanie výrobkov a udeľovanie značiek CZECH MADE. Systém hodnotenie výrobkov porovnateľný so zahraničím.