Česká republika a světové trhy. První čtvrtletí ve statistice. - Straka, M.
Zmena systému zberu a spracovania štatistických údajov o vývoze a dovoze od r. 1991 v ČR. Priblíženie štatistiky štandardu vyspelých krajín. Od r.1993 nový spôsob zberu údajov o dovoze spočívajúci v prvotnom spracovaní údajov z colných deklarácií priamo na colných úradoch. Výsledky vývozu a dovozu ČR za I. štvrťrok 1993 podľa nového spracovania údajov.