<An> examination of the transferability of traditional performance appraisal principles across cultural boundaries
Úvaha o možnosti tvorby a metód riadenia zo Západu do Ázie. Výsledky prieskumu hodnotenia štýlu riadenia u 707 manažérov v USA a Ázii. Rozdielne výsledky. Prenos princípov riadenia z jednej kultúry do druhej vyžaduje úpravy systému pre danú krajinu.