Podnikatelé musí chtít více Bez pojištění odpovědnosti vůči třetím osobám raději nevyvážet - Kříž, M.
Rozvoj poistného trhu v ČR. Identifikácia poistného rizika vo firmách. Vytváranie vlastnej stratégie a zvolenie štruktúry poistenia vo firme. Využívanie služieb poisťovacích maklérov, ktorí prevádzajú vhodnú poisťovaciu stratégiu. Rôzne druhy poistenia vo vyspelých krajinách, ktoré zatiaľ v ČR chýbajú.