Daňová reforma v ČR a ochrana životního prostředí Přehled ustanovení daňových zákonů stimulujících ekologické chování podniků - Geuss, E.
Príčiny pomalého zavádzania finančno-ekonomických nástrojov stimulujúcich ekologické správanie. Informácia o ekologicky významných ustanoveniach v ktorých daňová reforma prispieva k ochrane životného prostredia. Zákony ČNR, ktoré pôsobia na ochranu životného prostredia.