Od monopolu k trhovej ekonomike - Babiš, Štefan
Vývoj zahraničnoobchodnej činnosti na Slovensku. Obdobie rokov 1939-1949. Pražský monopol v zahraničnom obchode. Situácia v oblasti zahraničného obchodu v trhovej ekonomike.