Stratégia výroby - Dupaľ, Andrej
Profit-centrá vnútropodnikového manažmentu výroby. Orientácia prípravy výroby v zmysle profit-centra technického a inovačného rozvoja. Obsluha výroby. Nákup a zásobovanie. Predpoklady úspešnej činnosti profit-centra.