Podnikanie na Slovensku - Baránik, Michal
Z celoštátneho seminára o podnikaní, ktorý zorganizovali učitelia NF EU v Bratislave. Možnosti a predpoklady oživovania ekonomiky. Situácia v SR v oblasti základných svetových inovačných trendov. Ochrana domácej výroby a domáceho trhu.