Manažment predvýrobných etáp - Jemala, Ľubomír
Tvorba projektu vzdelávania pracovníkov zo sféry riadenia vedecko-technického rozvoja v SR. Ciele vzdelávania. Účastníci vzdelávania a formy. Obsah pracovného plánu PHARE. Spôsoby motivácie ľudí.