Bolestná cesta ku kapitalizmu - Brittan, S.
Problémy transformácie krajín bývalého východného bloku, údaje o poklese výroby a obchodu odhadované EBRD, miera recesie. Obchod medzi krajinami ES a východnou a strednou Európou. Reštrikcia v poľnohospodárstve. Dane. (Financial Times 30.9.1993.).