Nové dimenzie obchodu medzi SR a ČR Obe ekonomiky si uvedomujú váhu svojich vzťahov - Prosnan, Jozef
Príčiny rozchádzania sa štatistických údajov o vzájomnom obchode Česka a Slovenska, snaha o zlepšenie vykazovania vzájomnej výmeny tovarov v rámci colnej únie v oblasti štatistiky a informatiky. Clearing, medzný úver. Prehľad pohľadávok a záväzkov medzi SR a ČR za starý a nový blok (február-október 1993) a zahraničného obchodu (január-jún 1993), tabuľky.