Neziskové organizácie by odľahčili zaťaženie štátu Zásady návrhu zákona NR SR o neziskových právnických osobách - Brunovský, O.
Text Zásad návrhu zákona o neziskových právnických osobách a jeho odôvodnenie, ktoré iniciatívne pripravil bratislavský dom techniky, pretože legislatíva pre túto novú formu verejnoprávnej organizácie chýba.