Ako zdaňovať príjmy. 16 Dary a daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Možnosť pre každého občana (fyzickej osoby) odpočítať si od ročného základu dane z príjmov aj hodnotu darov poskytnutých obciam a právnickým osobám. Podmienky, za ktorých je to možné, príklady. Dary spoločníkov (verejnej obchodnej spoločnosti, komanditnej spoločnosti, právnickej osoby).