Nároky predajcu reklamného času Slovenskej televízie stúpajú - Lechnický, Milan
Rast príjmov z predaja reklamného času ST. Úloha IP Bratislava, spoločnosti, ktorá na Slovensku pôsobí od r. 1991 a je pobočkou mediálnej agentúry Information et publicité (predáva vysielací čas 20 televíznych staníc v 15 európskych krajinách a je členom koncernu Havas Group). Cena za vysielanie reklamy, reklama zadarmo.